Kurs i Photoshop

Dette kurset i Adobe Photoshop er basert på ønsker fra salen og fokuserer på noen få spesifikke teknikker. Se i det tilhørende arrangementet på facebook for detaljer.

Kurs Lightroom 3

Dette tredje og siste kurset i Adobe Lightroom blir en gjennomgang av temaer og teknikker som deltagerne fra de tidligere kursene ønsker seg.

Kurs Lightroom 2

Dette andre kurset om Adobe Lightroom vil utelukkende dreie seg om redigering /bildebehandling.

Kurs Lightroom 1

Vi holder et kurs i bruk av Adobe Lightroom. Dette første kurset vil omhandle den generelle bruken av programmets funksjonalitet og du vil få tips om; import av bilder organisering av bilder Hvordan stille inn programmet for at det skal fungere best mulig (preferences, vise/skjule … Fortsett å leseKurs Lightroom 1

Båtsnäs Bilkyrkogård

Båtsnäs Bilkyrkogård ligger et stykke ned i Sverige 2,5-3 timers kjøring unna. Masse spennende motiver….

Naturfoto Helaften med Jo Stenersen

Vi har engasjert den anerkjente naturfotografen Jo Stenersen til å holde et foredrag om naturfotografering Sted: Klubblokalet Tid: 18:00 – 21:00 (ca)

Speed-Day Vålerbanen

Studio G arrangerer Speed-day på Vålerbanen. Masse actionfotografering, samt underlige skruer i depotet

Båt tema

Vi forsøker å komme oss ombord i en større seilbåt for en litt annerledes type fotografering.

Dilt: Hester

De som har lyst kan møtes for litt hest & kusk-foto på Magnor Travbane.

Studio Workshop

Lær deg hvordan du jobber i et studio med modeller, rekvisitter, sømløse bakgrunner, lysmåler og studioblitser. Tema for fotograferingen : hatter

Åpen fotoworkshop

Åpen dag i klubblokalet. Ta med egne prosjekter, noe du har lyst til å vise, eller noe du har lyst til å forsøke. Kontaktperson: Birgitta